Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@04:04:47 GMT

حکایت کمبود کپسول گاز در طارم و صف‌های کرونایی

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۱۷۳۷۶

حکایت کمبود کپسول گاز در طارم و صف‌های کرونایی

ایسنا/زنجان کمبود کپسول گاز مایع یکی از مشکلاتی است که این روزها روستاییان بخش چورزق طارم با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

یکی از مشکلاتی که این روزها روستانشینان بخش چورزق شهرستان طارم با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، مشکل کمبود گاز مایع است، حکایت ناتمامی که گریبان‌گیر اهالی ۱۵ روستای بخش چورزق شده که همین امر به تشکیل صف‌های طولانی به امید رسیدن گاز مایع دامن زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تشکیل صف‌های گاز مایع در روستاهای بخش چورزق طارم با بیش از ۵۰۰۰ نفر جمعیت در شرایطی است که همه مسئولان بهداشتی کشور بر حضور نیافتن در تجمعات به علت آمار بالای شیوع کرونا در آن تاکید دارند که با توجه به سوز سرما در این روستاها می‌تواند خطر تشدید کرونا را چند برابر کند.

مشکلی که کمبود گاز مایع در این شهرستان به وجود می‌آورد، تنها به صف‌های طولانی ختم نمی‌شود، زیرا طارم به علت برخورداری از آب و هوای مطلوب، دارای درختان جنگلی فراوانی است که کمبود گاز مایع، روستاییان را به قطع این درختان که نوای زندگی را در طارم سر می‌دهند، سوق داده است، درختانی که برای رویش آن‌ها چندین سال زمان نیاز است و فقط در عرض چند دقیقه قطع شده و تنها یادگاری که از آن‌ها باقی می‌ماند، خاکسترهای سوخته است.

در همین رابطه، بخشدار چورزق با بیان اینکه یکی از دلایل کمبود گاز مایع در برخی از روستاهای این بخش، مسافت بالای شرکت توزیع گاز مایع این شهرستان با روستاهای بخش چورزق است، اظهار می‌کند: کمبود عاملیت توزیع نیز از دیگر دلایلی است که خدمات‌رسانی به این روستاها را با مشکل مواجه کرده است.

رسول اکبری با اشاره به نبود گاز در این مناطق، یادآور می‌شود: در برخی روستاها با معرفی افرادی از خود روستا به عنوان عاملیت توزیع این مشکل مرتفع شده است.

در رابطه با آخرین وضعیت گازرسانی به روستاهای طارم نیز مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان با اعلام اینکه گازرسانی به روستاها یکی از مؤلفه‌های توسعه استان و رویکرد مهم شرکت گاز زنجان در محرومیت‌زدایی از چهره روستاهای استان به شمار می‌رود، اظهار می‌کند: به برکت انقلاب اسلامی در حال حاضر نرخ کل خانوارهای شهری و روستایی بهره‌مند از گاز در شهرستان طارم ۸۴.۳ درصد است.

موسی احمدلو با اشاره به اینکه روستاهای دارای سکنه شهرستان طارم ۹۷ روستا است که ۵۳ روستا از نعمت گاز بهره‌مند بوده و عملیات گازرسانی در ۴ روستای دیگر ادامه دارد، تصریح می‌کند: با بهره‌مندی روستاهای در دست اجرا و اتصال گاز ۲۷۴ خانوار روستایی به شبکه گاز کشور، درصد برخورداری گاز طبیعی در بخش روستاییِ شهرستان طارم به ۸۲.۵ درصد می‌رسد.

وی ادامه می‌دهد: از ۴۰ روستای باقی‌مانده شهرستان طارم نیز ۱۶ روستا زیر ۲۰ خانوار است که در برنامه هدف شرکت ملی گاز نیست و از ۲۴ روستای باقی‌مانده، تهیه اسناد مناقصه در حال انجام بوده و به تناسب تخصیص اعتبارات عملیات پیمان‌سپاری را در اواخر امسال به انجام می‌رسانیم. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها زنجان کپسول گاز کمبود گاز مایع شهرستان طارم بخش چورزق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۷۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشته زمین آنقدر داغ است که صفحات پوسته زمین بر آن شناورند!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، گوشته زمین مانند یک سوپ فوق‌العاده داغ است که زیر پای ما می‌جوشد! آن پایین آنقدر آتشین است که مانند سنگی جامد نیست بلکه حالتی نیمه مایع دارد. این لایه زمین همان جایی است که باید اسرار چگونگی تغییر قاره‌های سیاره‌مان را طی زمان در آن جست. کافی است یک گوی کروی غول پیکر متشکل از گدازه جوشان را تصور کنید که قطعاتی پازل‌مانند به دورش قرار گرفته‌اند (الصاق شده‌اند). این قطعات همان صفحات تکتونیکی (یا صفحات پوسته زمین) هستند که روی گوشته جابه‌جا می‌شوند.

گوشته یکی از لایه‌های زمین است و درست زیر پوسته‌ای که ما در آن زندگی می‌کنیم قرار دارد. گرمای هسته زمین گوشته را گرم می‌کند، آنقدر گرم که بخشی از همین از سنگ را به یک ماده روان (اما همچنان ضخیم) تبدیل می‌کند. این سنگ مذاب ماگما نامیده می‌شود. هنگامی که ماگما از حفره‌ای از زمین به سمت بالا حرکت کند و خارج شود، آنگاه شاهد منظره فوران یک آتشفشان خواهیم بود. طی فوران آتشفشان جریان‌های گدازه‌ای به وجود می‌آید.  

حتماً تا به حال شنیده‌اید که زمانی تمام خشکی‌های زمین یکی بوده‌اند. تغییر مکان خشکی‌های زمین ناشی از تکتونیک صفحه‌ای است. به عبارت دیگر پوسته زمین از بخش‌های متعددی تشکیل شده که به دلیل گوشته نیمه‌مایع حرکت می‌کند یعنی صفحات تکتونیکی در بالای گوشته می‌لغزند. گاهی با هم برخورد می‌کنند که باعث زلزله می‌شود. در مواقعی از هم دور می‌شوند و سرزمین جدیدی را ایجاد می‌کنند (این سرزمین‌های جدید از خشک شدن ماگمایی پدید می‌آید که که از لایه پایین تراوش شده است).

بنابراین دفعه بعد که به نقشه زمین نگاه کردید یا درباره فوران آتشفشان‌ها مطالعه داشتید، به گوشته شگفت‌انگیز زمین و ماهیت نیمه مایع آن فکر کنید. ممکن است از چشمان شما پنهان باشد، اما حرکات آن، دنیایی را که در آن زندگی می‌کنیم را پدید آورده و زمین را به مکانی پویا و دائم‌التغییر تبدیل کرده است!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حکایت مانوئل نویر: هفتاد سال عبادت، یک‌شب به باد میره!
  • عکس | بوی گل، عطر گلاب | روز ملی گل محمدی و گلاب
  • کره شمالی ماه گذشته یک موتور موشک با سوخت مایع را آزمایش کرد
  • حمایت شورای وحدت زنجان از محمد اسماعیلی و سعید رفیعی در انتخابات
  • اجرای طرح‌های ساماندهی حوزه آب و فاضلاب بصورت آزمایشی در روستاهای شهرستان ارومیه
  • ارتفاعات و روستاهای تکاب در چهل و نهمین روز بهار سفیدپوش شد
  • گوشته زمین آنقدر داغ است که صفحات پوسته زمین بر آن شناورند!
  • بارش برف بهاری در روستاهای شهرستان اسکو + فیلم
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت